Verdieping

bamboo-forest-with-shadow

Verdieping


Mindfulness Amsterdam biedt maandelijkse vervolgsessies, extra stiltedagen, verdiepingsworkshops en de compassietraining aan voor mensen die de 8-weekse mindfulness training hebben gevolgd.

Vervolgsessies

Het doel van de vervolgsessies is het beoefenen en verdiepen van mindfulness. De vervolgsessies vinden plaats 1 keer per maand m.u.v. augustus. Meer info.

Stiltedag

Tijdens de stiltedag wordt je utgenodigd om de stilte in jezelf op te zoeken en de buitenwereld af te sluiten. Je kunt helemaal tot rust komen. Het is tevens een kans om de mindfulness-oefeningen op te frissen. Meer info.

Verdiepingsworkshops

De verdiepingsworkshops zijn gericht op het mediteren op essentiële levensthemas waarmee we allemaal te maken hebben zoals liefde en angst. Tijdens de workshop wordt je uitgenodigd om dieper te gaan kijken naar deze levensthemas in jezelf en waar mogelijk je bewustzijn daar omtrent verdiepen en verruimen. Meer info.

Compassietraining

Het valt niet mee om mens te zijn. We hebben moeite om warme gevoelens voor onszelf (en anderen) te ervaren. We kunnen vluchten in isolement of ons storten in bezigheden of relaties die ons niet echt voldoening geven. Tijdens de compassietraining worden oefeningen aangeboden om meer warmte, geborgenheid, acceptatie en verbondenheid met onszelf en anderen te ervaren. Meer info.

Overige pagina’s over ‘Verdieping’

Vervolgsessies
Stiltedag
Verdiepingsworkshops
Compassie training
Inschrijven

Pagina 1 van 11