Feedback van deelnemers

mindfulness-with-shadow

Feedback van deelnemers – mindfulness training


Ik kijk elke woensdag ernaar uit om naar de training te komen. Ik kom steeds nader tot me zelf als ik les heb gehad. Ik voel me compleet en ook voldaan elke keer als ik ben geweest.”


Mijn leven is hectisch, maar desondanks gaat ’t best goed:-) Ik wilde je even laten weten dat ik nog steeds zo ontzettend dankbaar ben voor alle dingen die je mij geleerd hebt! Ik heb daar nog steeds dagelijks profijt van en jou heerlijke meditaties (geen enkele meditatie die ik verder wel eens tegenkom kan tippen aan die van jou met je fijne stem) slepen mij nog steeds door de moeilijke momenten. Het gaat steeds beter allemaal en daar ben ik erg blij om.
Dat wilde ik je even laten weten!


De lessen die ik heb geleerd bij je pas ik elke dag nog toe! Ik ben echt veranderd, heb vooral veel meer compassie voor mezelf en kan beter dan ooit naar mijn gevoel luisteren en hierop mijn beslissingen baseren. Voelt als een bevrijding!”


Justin heel erg bedankt voor alles! Voor de kennis overdracht, inzicht krijgen in mijzelf. Voor de tips, handvaten en alle liefde die je uitstraalt aan de cursisten. Het heeft mij enorm geholpen om aan deze cursus deel te nemen. Een aanrader voor heel veel mensen. Ik hoop mijn hele verdere leven profijt te hebben van deze cursus. Bedankt!”


Het grootste cadeau wat deze cursus mij heeft gegeven is rust en bewustwoording. Daarnaast ben ik nu in staat om mijn malende gedachtestroom bewust stop te zetten.”


De training is voor mij heel waardevol geweest. Ook al heb ik lang gedacht “Wat brengt het mij nu? Ik raak alleen maar in de war.” Het heeft mij uiteindelijk een gelukkig mens gemaakt. Ik ga zeker blijven oefenen.”


De individuele mindfulness training was perfect voor mij vanwege mijn onregelmatige werkdiensten. De training heeft mij nieuwe inzichten gegeven in het accepteren van problemen en gevoelens. Het zet alles in het juiste perspectief. Het lijken allemaal simpele dingen maar ons hedendaagse jachtige leven heeft ons ver van onze natuurlijke leefwijze doen verwijderen. Justin als coach heeft bij mij de juiste snaar weten te raken en zijn manier van uitleg en training geven, stimuleerde mij enorm.


Ik MOET niet meer zo veel. De dwang van moeten is sterk afgenomen. En ik doe dagelijkse eenvoudige dingen en handelingen nu met aandacht.”


Ik sta nu anders in het leven. Ik ben positiever, optimistischer, vrolijker en ontspannen. Mijn relatie is verbeterd. Ik kan beter en rustiger met stressvolle situaties omgaan. Ik raak niet meer in paniek. Ik ga de confrontatie beter aan.”


Mijn voortdurende moeheid is nagenoeg verdwenen. En als ik het nu wel voel opkomen kan ik mijzelf toespreken dat dit OK is en ook weer zal verdwijnen. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen.”


Ik kan veel beter omgaan met mijn emoties door mijn negatieve gedachten minder aandacht te geven. Het delen van ervaringen in de groep hielp enorm in het zelf oefenen en verhalen van anderen steunden enorm.”


Bij aanvang had ik de intentie ‘rust in hoofd en hart’ en dat is wel gelukt. Mijn hoofd is nu vaak zo leeg dat ik er soms van schrik en tegelijkertijd besef dat ik genoeg zelfvertrouwen heb om mijn hoofd niet te hoeven vullen met nerveuze gedachten of ik het allemaal wel goed weet of doe.

Overige pagina’s over “Mindfulness”

Wat is mindfulness?
Mindfulness training
Startdata en locatie
Kosten
Individuele mindfulness training
Inschrijven
Mindfulness filmpjes en boeken

Pagina 1 van 11