Feedback van cliënten


Levenscoaching en zingeving door Justin Cooper in Amsterdam

Feedback van cliënten


De twee gesprekken die we hebben gevoerd waren toch wel de doorslag tot een grote verandering in mijn leven. Ik ben je zielsveel dankbaar ben dat je me een versneld duwtje hebt gegeven in de juiste richting. 


Dankzij Justin’s warme en open persoonlijkheid voelde ik me heel snel op mijn gemak en doordat hij zo snel door had waar mijn pijnpunten lagen konden we heel gericht te werk gaan. De dingen die ik van hem geleerd heb zijn goed in de praktijk toe te passen, waar ik nog steeds mijn voordeel mee doe!


Dank je wel voor het vertrouwen dat je uitstraalt en voor de integere wijze waarop je met mijn worstelingen en kwetsbaarheid bent om gegaan. Ik geloof in jou en daardoor kon ik me meer openstellen waardoor ik veel heb geleerd. Door de sessies ervaar ik een stuk meer rust en vertrouwen.


 De zoektocht naar de juiste therapeut en therapie kan een lastige zijn en veel twijfels met zich meebrengen. Justin neemt deze twijfels op een natuurlijke manier weg en zorgt, met en zonder woorden, voor een vertrouwensband die nodig is om een effectieve behandeling te ondergaan. Elke ervaring die ik in de sessies met Justin heb gehad waren intens en hebben voor veel beweging in mij gezorgd. Justin reageert op en vanuit gevoel in plaats van dat hij handelt volgens het boekje. Daarbij luistert hij echt naar je, een eigenschap die niet iedereen gegeven is.


Je eerlijkheid en het laten zien van je eigen kwetsbaarheid hebben mij regelmatig geraakt en zijn mij nog steeds tot voorbeeld. Je intuïtie is scherp en je uitleg helder, de sessies hebben mij enorm veel opgeleverd.


Het gaat goed met me. Ik voel me stukken beter dan nu ruim 8 maanden geleden. De uitval, aan het begin van mijn burn-out. Daar waar het maanden van middelgrijs tot diep zwart in mijn hoofd was, is het nu lichtgrijs, soms zelfs helderwit. Ik ben tot rust gekomen en verdwaal minder snel dan toen in mijn eigen gedachten. Loop er ook niet meer van weg. Houd mijn eigen hand stevig vast. Net als Justin deed. Al die tijd liep hij vrijwel wekelijks met me mee, op mijn pad dat onbegaanbaar was geworden. We wandelden en hij leidde me liefdevol naar mijn gevoel. Hij liet me praten en huilen zonder me onnodig te troosten. Hij luisterde, zonder oordeel. Hij hielp me met snoeien van overwoekerde struiken en verwelkte bloemen, kappen van uit de kluiten gegroeide bomen én het planten van nieuwe. Ik kon geen beschutting meer zoeken, me niet meer verstoppen tussen de struiken, noch in te hoge bomen klimmen. Hij hielp me mijn pad te herschikken. Mijn eigen pad, met meer overzicht en mooi uitzicht. En langzaam maar zeker begon er weer wat te groeien. Justin bracht me thuis tot aan de deur. Bij mezelf! Dank Justin!


Het is een werkelijk transformerende ontwikkeling die ik de laatste maanden doormaak en ik ben je diep erkentelijk voor je lumineuze, liefdevolle begeleiding. Uniek, want het gebeurt ook zo rustig. Je geeft je volle aandacht, je bent werkelijk betrokken – niks ‘professionele distantie’, maar wezenlijke ontmoeting van mens tot mens.

Overige pagina’s over “Therapie & coaching”

Therapie en coaching

Pagina 1 van 11