Feedback van deelnemers

MBCL Compassie training Justin Cooper Amsterdam

Feedback MBCL compassietraining


Hieronder staat feedback van mensen die de compassietraining hebben gevolgd:

De compassietraining heeft me diepe inzichten gegeven. Confronterend, soms pijnlijk maar heel verrijkend. De fijne, warme en humorvolle begeleiding door Justin maakt de training tot een bijzondere ervaring. Het is een mooie verdieping van de mindfulnesstraining.


De compassietraining is voor mij een verrijking geweest en een heel goede aanvulling op de mindfulness- en heartfulnesstraining die ik eerder bij Justin heb gevolgd. Door de training ben ik daadwerkelijk milder en rustiger geworden en beter in staat om mezelf en andere te accepteren. Ik vind de oefeningen krachtig in hun eenvoud en ze zijn daardoor een heel goede steun in mijn dagelijkse leven. De theorie over de werking van brein en geest heeft mij bewuster gemaakt van mijzelf. De theorie is omvangrijk, maar Justin geeft iedereen de ruimte om in zijn of haar tempo door de stof te gaan en de oefeningen te doen. Hij is een prettige leraar die een ontspannen, lichte en open sfeer weet te creëren waarin het gemakkelijk is om je ervaringen te delen.


Ik heb veel uit de compassietraining gehaald. Ik merk duidelijk dat ik milder voor mezelf (en ook anderen) geworden ben en dat is een verademing. Het lukt me nu makkelijker om bij mijzelf te blijven en te ervaren wat er is als iets tegen zit. Ik blijf elke dag mezelf iets vriendelijks toewensen. Ik vind het geweldig dat iets zo simpels zo’n krachtige doorwerking kan hebben! Dank je wel Justin.


Ik vond het een inspirerende training en ben heel dankbaar dat ik het gedaan heb. Ik voel me nu meer mens, ik accepteer mezelf veel meer zoals ik ben en dat is voor mij een groot geschenk.

Overige pagina’s over “Compassie”

Compassie training
Startdata en locatie
Inschrijven

Pagina 1 van 11